Maximális Önbecsülés Tréning
2015. szeptember 5-6.

Találd meg és hozd felszínre a benned rejlő belső erőt, mellyel az élet minden területén drasztikus fejlődést érhetsz el rövid időn belül
Tartós. Önbecsülés. Neked.
Építsd fel és tapasztald meg a két napos gyakorlatias tréning alatt azt a valódi önbecsülést, amikor valóban elégnek érzed magad a körülményektől függetlenül:
04harmonet
Borsos Bence és Bíró Bence Péter
02motivator
Nincs Többé Jófiú a Siker-napon
05pgn_web
FIGYELEM! A hitrendszer radikális megváltozását okozhatja!
Ez az egyetlen alkalom, hogy megtartjuk ezt a tréninget ezekkel a témakörökkel.
Szóval, ha szeretnéd megtudni, hogy melyek azok a stratégiák, amelyekkel kialakíthatod magadban azt a valódi önbecsülést, mely az életed összes többi területére is garantáltan pozitív hat, akkor jelentkezzél mielőbb, mert korlátozott számú helyek állnak rendelkezésre.
Szabó Péter, motivációs előadó szerint is vegyél részt:
Milyen lesz az életed 5 év múlva, ha nem építed fel magadban ezt a valódi önbecsülést?
Képzelj el egy átlagos férfit/nőt, aki alapvetően "elvan" az életében, de nem hozza ki magából a maximumot, nem érzi magát elégnek. Kap egy lehetőséget, hogy részt vegyen azon a tréningen, amelyről a történet olvasójaként tudhatjuk, hogy biztosan megoldaná ezt a problémáját. De nem. Drága. Messze van. Nincs ideje. Nem. Nem. Félelmei hatására elutasítja ezt a lehetőséget.

Ugorjunk most pár évet az életében. Félelmei és kétségei még mindig napi szinten a társai, átveszik az irányítást felette, és emiatt nem halad előre. Visszatekint a korábbi évekre, és ő akar változni. Mégsem sikerül. Nem érzi magában az erőt azóta sem, hogy a saját útjára lépjen végre, és azzal foglalkozzon, amit igazán szeret. Emiatt életének nagy részében frusztráltnak és letörtnek érzi magát. Kapcsolatai is megromlottak ez idő alatt, hiszen teljesen elvesztette az életerejét. Semmi kedvet nem érez ahhoz, hogy fejlessze saját magát, nem tudja, hogyan törjön ki ebből az állapotból.
És ilyen lehet már néhány hónapon belül is, ha most részt veszel a tréningen:
(Ez tűnhet számodra csak egy jó marketing dumának, pedig a tapasztalataink azt mutatják, hogy valóban így van. Főleg azért, mert a 2 napos tréninget megelőzően is elkezdjük a "kiképzést", valamint azt követően lesz folyamatos utánkövetés, és privát coachingban részed, mely során teljesen rád szabjuk a tréning anyagot, hogy Neked működjön.)

A jelen pillanat megélése, boldogság, harmonikus kapcsolatok

Egetrengető belső erő, tartós és valódi önbecsülés, saját utad járása

Bizonyosság magadban, mindent elsöprő önbizalom

Életed területeinek összhangja, motiváltság a fejlődésre
Nem garantáljuk, hogy a két nap tréning után soha nem lesz kihívásod az önbecsüléseddel. Azt viszont garantáljuk, hogy lesz egy megfelelő eszköztár és iránymutató alapelvek a kezedben, melyek segítenek, ha újra visszaesnél a régi állapotba.
FIGYELEM! Ez egy haladó tréning. Nem állítjuk, hogy könnyű mindezt elérni. Szakértelem kell hozzá. Ha annyira egyszerű lenne, már rég alkalmaztad volna, nemde? Nem a Te hibád, amiért eddig esetleg nem sikerült elérned ezt. Ismerjük az összes buktatót, amin megbotolhatsz, és ezt a stratégiát követve a folyamatos utánkövetéssel és a személyre szabott fejlődési tervvel garantált a siker!
Persze, csak ha Te is teszel érte:
image3_1
image2_1
KIK VAGYUNK?
Magyarországon és a világon az egyik legfőbb probléma, hogy nem érezzük magunkat elég értékesnek. Emiatt nagyobb és nagyobb célokat valósítunk meg, több és több eredményt érünk el, és várjuk, hogy majd egy napon valami vagy valaki végre teljessé és értékessé tesz minket.

A legtöbben viszont nem jutnak el odáig sem, hogy kielégítő kapcsolatot építsenek az ellenkező nemmel, vagy önmagukat tudják adni a barátaik között. Rengeteg emberben ott van a félelem, hogy kinevetik őket, vagy nem fogják őket szeretni, ha kimondják, amit valójában gondolnak.

Több mint 200 embernek segítettünk már a Nincs Többé Jófiú! könyvön keresztül, illetve az előadásaink, tréningjeink, és coaching programunk segítségével olyan meggyőződéseket is feltárunk, amit nem vettél volna észre, és akkor is blokkol, ha kapcsolataidban sikeres vagy, és alapból magabiztosnak érzed magad.

Megszállottan kutatjuk azokat a stratégiákat és gondolkodásbeli mintákat, mellyel bárki felépítheti azt a valódi önbecsülést, mely igazán tartós lesz az életében, és nincsenek rá hatással a külső körülmények. Erről szól ez a Maximális Önbecsülés Tréningünk.
Borsos Bence és Bíró Bence Péter
Első nap
Maximális Önbecsülés
Mi az 2 alapvető tényező, mely formálja az életed?
Az első blokkban megérted, hogy a fent leírt valódi önbecsülés elérése miért egy belső muszáj lesz. Mibe kerül az neked, ha nincs önbizalmad?

Tisztázzuk az önfejlesztés paradox kettősségét. Ha nem a megfelelő motivációból közelítjük meg, akkor az önfejlesztés is lehet káros!
Korlátozó és erőt adó hiedelmeink
Konkrét képet kapsz arról, hol tartasz most, feltárjuk, hogy pontosan miben van elakadásod, milyen meggyőződésekkel rendelkeztél eddig, melyek akadályozták az előrehaladásod. Ha ezt már tisztán látod és őszintén feltártad magad előtt, fél siker!

Egy egyszerű formula segítségével (amit otthon is tudsz majd használni) beépítjük azokat a támogató és erőt adó hiedelmeket, melyek támogatni fogják, hogy elérd az önbecsüléssel kapcsolatos és egyéb céljaidat.
Maximális Önbecsülés
Maximális Önbecsülés
Alakítsd ki a magabiztosság szokását
A magabiztosság is csak egy szokás, mint a fogmosás, így meghatározott stratégia alapján te is be tudod építeni az életedbe. Megismered azt az egyszerű technikát, mellyel pillanatok alatt megváltoztathatod az érzelmi állapotodat, és mostantól kezdve tudatosan előidézhetsz magadban olyan érzést (öröm, lelkesedés, magabiztosság, szeretet, stb.), amilyenre csak vágysz.
Maximális Önbecsülés
Miért változtasd meg az identitásod és hogyan tedd ezt?
Konfliktus kerülő vagy konfliktus kereső életet érdemes élni?
Hogyan kezeljük a jó és a rossz kritikát, amit másoktól kapunk? Hogyan fordítsuk hasznunkra?

Miért nem akarsz magabiztos lenni, mi az, ami visszatart?
Miért fejlődsz valójában? Hogyan találhatod meg a motivációt a folyamatos fejlődésre?
Magabiztosságépítő egyszerű trükkök
Megismersz és rögtön be is építesz olyan egyszerű módszereket és stratégiákat, melyeket különösen nagy energiabefektetés nélkül alkalmazhatsz annak érdekében, hogy egyre növekvő magabiztossággal rendelkezz.

Ha ezek közül már 2-3-t konzisztensen alkalmazol nap mint nap, nagyon rövid időn belül óriási változást érezhetsz.
Maximális Önbecsülés
Maximális Önbecsülés
Kérdezz-felelek
Ebben a blokkban felteheted az összes kérdésedet, ami akár menet közben, akár a tréning végén felmerül benned. Konkrét, akár személyre szabott válaszokat adunk, törekedve a gyakorlatiasságra.
image3_1
image2_1
Előző tréningek résztvevői így nyilatkoznak rólunk:
Vitt magával az egész...
Klaudia üzenete
"Az előző tréning (Kapcsolatok Ereje Elit tréning) hihetetlenül nagy pozitív energiával töltött fel engem. Az előadáson elhangzott gondolatok alapot adtak, hogy tovább haladjak a fejlődésben. Ami a leginkább varázslatossá tette a tréninget, hogy egy este alatt rengeteg fantasztikus embert ismertem meg, akik hasonlóan gondolkodnak. Jó volt velük megosztani a gondolataimat, érzéseimet, mert tudták, miről beszélek. Sokukkal azóta is találkozunk, a kapcsolatoknak tényleg hihetetlen ereje van!"
Frányó Eszter
"Egy fantasztikus és remekül megszervezett tréningnek lehettem egyik hallgatója. Olyan fantasztikus gyakorlatokat sajátíthattam el, amelyeket a mindennapjaimba beépítve kerekestül megváltoztatta az életemet. Rengeteg magamban feltett olyan kérdésre, amelyre eddig választ nem kapva, most végre választ kaphattam. Az utánkövetésnek hála mindig segítséget kaptam a jó úton való maradáshoz, illetve haladáshoz. Rengeteg csodás embert ismerhettem meg, akikkel azóta is tartom a kapcsolatot. A mindennapjaimat sokkal szeretetteljesebben élem meg. Mindenképp csak ajánlani tudom Bencéék előadásait azoknak, akik választ szeretnének kapni a belső kérdéseikre, illetve egy olyan segítségre, amely megváltoztatja az életüket. A mai napig nem tudom felfogni, hogy végre meglelhetem önmagam....ezt mind Bencééknek köszönhetem!"
Kosaras Dániel
Mennyibe kerül a két napos tréning?
BARÁTI KEDVEZMÉNY: hívd el egy barátodat is a tréningre, és mindketten 10% kedvezményt kaptok az általatok választott csomagból! Így akár 20 000 Ft-tal olcsóbban jöhettek összesen! (A jelentkezési adatok kitöltése során tudod érvényesíteni a kedvezményt.)

NORMÁL


VIP (ajánlott)


PRÉMIUM

Ft
59 970
Ft
99 970
(max 8 fő)
Ft
89 970
Részvétel a tréningen
Részvétel a tréningen
Részvétel a tréningen
Részvétel a tréningen
Munkafüzet
Munkafüzet
Munkafüzet
Munkafüzet
Utánkövetés
Utánkövetés
1 hónap utánkövetés

Utánkövetés
3 hónap utánkövetés

Utánkövetés
2 hónap utánkövetés

BÓNUSZ (aug.25-ig)
BÓNUSZ (aug.25-ig)
2 db privát coaching (40 000 Ft értékű)

BÓNUSZ (aug.25-ig)
4 db privát coaching; (aug.25. után 2 db)
BÓNUSZ (aug.25-ig)
3 db privát coaching; (aug.25. után 1 db)

Videótréning, amiben megtanulod saját magadat coacholni (felbecsülhetetlen)
Videótréning, amiben megtanulod saját magadat coacholni (felbecsülhetetlen)
Videótréning, amiben megtanulod saját magadat coacholni (felbecsülhetetlen)
Videótréning, amiben megtanulod saját magadat coacholni (felbecsülhetetlen)
Exkluzív gyakorlatok a tréning után (20 000 Ft érték)
Exkluzív gyakorlatok a tréning után (20 000 Ft érték)
Exkluzív gyakorlatok a tréning után (20 000 Ft érték)
Exkluzív gyakorlatok a tréning után (20 000 Ft érték)
Videófelvétel a teljes tréningről, így bármikor újra tudod nézni (59 970 Ft érték)
Videófelvétel a teljes tréningről, így bármikor újra tudod nézni (59 970 Ft érték)
Videófelvétel a teljes tréningről, így bármikor újra tudod nézni (59 970 Ft érték)
Videófelvétel a teljes tréningről, így bármikor újra tudod nézni (59 970 Ft érték)
BÓNUSZ (aug25-ig): NTJF Tudásbázis, az összes eddigi előadásunk felvételével, meditációs hanganyagainkkal (20 000 Ft)
BÓNUSZ (aug25-ig): NTJF Tudásbázis, az összes eddigi előadásunk felvételével, meditációs hanganyagainkkal (20 000 Ft)
BÓNUSZ (aug25-ig): NTJF Tudásbázis, az összes eddigi előadásunk felvételével, meditációs hanganyagainkkal (20 000 Ft)
BÓNUSZ (aug25-ig): NTJF Tudásbázis, az összes eddigi előadásunk felvételével, meditációs hanganyagainkkal (20 000 Ft)
Ezt akarom! Ez a legjobb, ezt választom! Ez jó lesz nekem!
Részletfizetés lehetséges 2 vagy 3 egyenlő részletben. Az első részletet a jelentkezés után, a többit pedig a tréningig hátralevő időben, legkésőbb szeptember 4-ig. A lényeg, hogy legkésőbb a tréning előtti napon a teljes részvételi díj rendezve legyen. Ehhez a lent található jelentkezési lapon válaszd azt az opciót (részletfizetésre csak PayPal/bankkártyás fizetés esetén van lehetőség).
BARÁTI KEDVEZMÉNY: hívd el egy barátodat is a tréningre, és mindketten 10% kedvezményt kaptok az általatok választott csomagból! Így akár 20 000 Ft-tal olcsóbban jöhettek összesen!

 ÁTVÁLLALJUK A KOCKÁZATODAT

penzvisszafizetesi_garancia transparentTudjuk, hogy a tréning óriási hatással lesz az életedre, ezért azt javasoljuk, hogy gyere el mindenképpen. Ha úgy érzed akár a 2. nap végén, hogy ez a te életedben nem működik, és nem tudsz ezzel nagyobb önbecsülésre, magabiztosságra, őszintébb kapcsolatokra és a szeretet mélyebb érzésére szert tenni, gyere oda hozzánk, és visszaadjuk a részvételi díjadat. 

Jelentkezz most, és majd ráérsz eldönteni a tréning végén, hogy megérte-e a neked a befektetés.

Időpont

2015. szeptember 5-6.
1. nap (szombat): 10-18 óráig
2. nap (vasárnap) 10-18 óráig

Helyszín

Bijo Rendezvényház, Budapest
1136 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98.

image3_1
image2_1
Miért a mi tréningünk a legjobb alternatíva önbizalom/önbecsülés témában?
Oké, nézzük, mik azok a lehetőségek, amelyekkel élhetnél rajtunk kívül, hogy fejleszd az önbizalmadat:
  • Nem teszel semmit, maradsz a "langyos vízben"...
  • Elolvasol a témában néhány pár ezer forintos könyvet, egy ideig motivált leszel, aztán felhagysz vele, mert nem tudod, hol is kezdjed az egészet...
  • Elvégzel egy hagyományos önbizalom tréninget, ami a csapból is folyik, ideig-óráig úgy tűnik, hogy helyretett, aztán amikor egy külső hatás megingat, visszakerülsz a régi állapotodba...
  • Kutatómunkát végzel több éven keresztül, tanulsz a téma legnagyobb ikonjainak a több ezer dolláros oktatóanyagaiból (ahogy mi tettük), és összeállítod magadnak a saját formuládat... ez legalább 2 év, ha elég eltökélt vagy...
  • Oké, van egy jobb megoldás a mi tréningünknél: befizetsz Tony Robbinshoz egy coachingra, aki a világon a legjobb, és nagyon rövid időn belül "helyretesz"... ja igen, 1 millió dollárba kerül 12 óra...
Láthatod, hogy amit mi kínálunk, az valóban azt a tartós változást fogja megadni, amit igazán keresel. És ha időközben visszaesnél (mert nyilván lesz ilyen), akkor is kezedben lesznek azok a konkrét stratégiák, melyekkel újra tudod kondicionálni magadat könnyedén.

Hitelesek vagyunk
Nem mutatjuk másnak magunkat, mint akik vagyunk. Nem vagyunk tökéletesek, és nem is áltatunk olyannal, hogy neked annak kéne lenned, vagy mi azzá teszünk.

Fiatalok vagyunk
Tudjuk, hogy sok mindenben tanulhatunk tőled, és előttünk jársz, emellett van, amiben mi is tudunk segíteni neked. Ha szereted a fiatalos lendületet és erőt, a legjobb helyen jársz.

Saját tapasztalatból segítünk
Igen, mi is rengeteget olvastunk, tanultunk, sőt, én pszichológiát tanulok az egyetemen, mégis abban hiszek, hogy csak akkor tudunk adni neked, ha azt adjuk, amit mi is kipróbáltunk és megtapasztaltunk.

Az alapokat tesszük rendbe
Azzal, hogy az önbecsülésedet szilárd és segítő alapokra helyezzük, pozitív hatással vagyunk az egész életedre. Ha te jól érzed magad, akkor tudsz igazán segíteni másoknak is!
Ha te is olyan vagy, mint mi, talán felmerülnek benned ezek a kérdések:

Működni fog nekem is ez a tréning?
Ez a tréning pontosan Neked szól. Aki olvasott már a témában, tanult már másoktól, de sosem érezte azt az igazi áttörést, amit keresett. Ezért állítottuk össze úgy az egész eseményt, hogy az összes kiskaput bezárjuk, és az összes apró kérdést megválaszoljuk.

Mitől más ez, mint az összes többi önbizalom tréning Magyarországon?
Attól, hogy ez nem EGY önbizalomtréning. Nem az a célunk, hogy motivációt adjunk a hétköznapokra, és feldobjuk a kedvedet néhány napra, hanem örökre szóló, tartós eszközt adjunk a kezedbe, ami mellett nem lesz szükséged másra, hogy szinten tartsd az életed.

Biztos megéri az árát? Hogy fog ez visszajönni nekem?

Onnan, hogy mérlegelned kell, mit veszítesz azokkal a pillanatokkal, amikor nem mersz cselekedni, mert nem hiszel magadban. Elszalasztod az áhított állásod, hagyod elsétálni életed szerelmét, vagy akárcsak hagyod lebeszélni magad az álmaidról, a kedvenc hobbidról. Ezeknek a dolgoknak nincsen ára, mégis megfizethetetlenek.

Miért két napos? Messze lakom, megéri ezért felutaznom Budapestre?
Itt az életed gyökeres megváltoztatásáról fogunk beszélni. Ezt egy délután alatt nem lehet elérni, már csak az addig megszokásaid is legyőznék a pillanatnyi motivációt. Ezzel viszont hatalmas pofont adunk az önbizalomhiányodnak, amit a segítségünkkel az örökre megérez. És ha nem vagy ismerős Budapesten, foglalkozunk külön azzal, hogy segítünk szállást keresni, ehhez a jelentkezési lapon a Megjegyzés mezőbe írd be ezt a kérésedet.
image3_1
image2_1

Maximum 20 fő jelentkezését tudjuk fogadni!
Már csak 6 hely van, jelentkezz minél előbb!

A magas intenzitás és hatékonyság érdekében legfeljebb húsz fő vehet részt az a tréningen és az azt követő egy hónapos online utánkövető programban.
Amennyiben augusztus 25-ig jelentkezel és kifizeted a program díját, a gyorsaságodat megjutalmazzuk 2 db  privát coachinggal (40 000 Ft értékben) ahol csak rád figyelünk. Ha már úgy is jönnél, akkor megérné ezt a bónuszt is megszerezni, nem? :-)


Hívj bátran, ha kérdésed van: +3630 989 78 08 (Borsos Bence)
Vagy írj emailt: info@nincstobbejofiu.hu
© 2014 NincsTobbeJofiu.hu - Minden jog fenntartva
Adatvédelem