Légy Te az első helyen az életedben!

Légy Te az első helyen az életedben!

Olvasási idő: 1 perc | kategória: Önbizalom | 2

A Jófiúk hisznek abban az elképzelésben, hogy ha nem adnak maguknak semmit, és elsősorban másokkal foglalkoznak, akkor szeretetet kapnak cserébe, és megkapják, amire vágynak.

EgyeLégy Te az első helyen az életedben!tlen módszer van arra, hogy megváltoztassák ezt a logikátlan, eredménytelen Jófiú hitrendszert – ha önmagukat helyezik előtérbe.

Meghozni ezt a döntést, hogy saját magukat tegyék előre, a legnehezebb rész az összes közül. Viszont ezt megtenni viszonylag egyszerű. Amikor a Jófiú saját magát tekinti elsőnek, csak egyetlen hangot kell figyelembe vennie – a sajátját. A döntések már egyetlen egy ember által születnek, nem pedig egy bizottság által.

Soha többet nem kell másnak a gondolatait fürkésznie, jósolnia, vagy megpróbálni örömet szerezni több, egymással ellentétes véleményű személynek. Amikor önmagát helyezi előtérbe, minden információ rendelkezésére áll, a válasz ott van őbenne: „Ez az, amit akarok? Igen. Akkor ezt fogom tenni.

email

2 hozzászólás

  1. chrisbajzat@gmail.com'

    Fejben már sok mindent eldöntöttem-de még nem tudom eredményesen hasznosítani a dolgokat.
    De,azon vagyok hogy változzak.. :)

  2. nincstob

    Ennek nagyon örülünk! Kezdd kicsiben, apró lépésekkel a cselekvést, és ahogy egyre jobban belelendülsz, egyre komolyabb dolgokat is át tudsz ültetni majd a gyakorlatba! A lényeg a kitartásod és a sok-sok gyakorlás, odafigyelés önmagadra! :-)

Szólj hozzá Te is