Kőkemény izmok és kőkemény őszinteség – Pletser Ádám interjú

Kőkemény izmok és kőkemény őszinteség – Pletser Ádám interjú

Olvasási idő: 3 perc | kategória: Csajozás, Önmegvalósítás, Spiritualitás, Uncategorized | 2

 

Szia!

 

Engedd meg, hogy először megköszönjük mindannyiótoknak, hogy már több mint ezren tiszteltek meg bizalmatokkal! Ez hatalmas elismerés nekünk, és még több hasznos segítségre inspirál minket. És ahogy megígértük *dobpergés* fogadjátok tőlünk szeretettel: Egy nagyon mély, a maximális őszinteséggel és mindent felvállalással feszegető témákat tartalmazó interjúnkat, a 2014-es év Legeredményesebb Men’s Physique versenyzőjével, Pletser Ádámmal!

 

Örömmel elküldjük számodra az interjú hanganyagát (mp3), hogy útközben is tudd hallgatni, illetve a teljes leiratát is, ha az olvasás kényelmesebb számodra. Mindössze add meg itt az email címed, és már le is töltheted:

 

Részlet az interjúból:

(…)

BBP

Eszembe jutott egy gondolat, amit Te is mondtál, hogy középiskolában elkezdtél edzeni amiatt, hogy kompenzálj. Beszéljünk egy picit erről, hogy mit gondolsz arról, hogy nagyon sokan azért kezdenek el kondiba járni, hogy magabiztosabbak legyenek és növeljék az önbizalmukat.

 

Persze, igen. Szerintem a terembe járók 85-90%-a biztos, hogy valamilyen szempontból testképzavarral vagy valami olyan dologgal küzd, ami miatt azt gondolja, hogy ez egy jó megoldás. Aztán a végén, mivel ezzel azonosítja magát, így egy zsákutcába, egy börtönbe tette magát azonnali hatállyal, mivel hogy teszem azt, eléri az álmodott fizikumot, viszont ahogy ez az álmodott fizikum eltűnik, úgy elmegy az önbizalom is. Vagy, ami eddig önbizalmat adott, az már nem, mert látott egy sokkal izmosabbat, mint ő. Vagy többel nyomott a terembe, mint ő, úgyhogy máris nincs meg, ezért gyorsan tenni kell az ügyért, hogy meg legyen oldva az önbizalma. Ezért még nagyobb akar lenni, még szálkásabb, még nagyobb kocka has és akkor jön ez a ördögi kör.

 

BBP

Dopping.

 

Abszolút, persze.

(…)

 

Hogy mitől bukik meg egy elsőre hitelesnek tűnő személy…:

 

(…)

Igen, ez fontos, amit mondasz. Én azt látom, hogy a mai világban, ami a legjobban hiányzik a fiataloknak, az egy hiteles mester, egy hiteles példa, akit lehet követni. Mert én a saját életemből tudom, hogy akár egy cégnél vagy bárhol, ahol volt egy olyan ember, akire felnéztem, az addig tartott, amíg jobban meg nem ismertem. Tudod? És utána mindig mondtam magamnak, hogy „Megint elkövetted a hibát!”, „Miért akartál vele jóba lenni?”. Sokkal jobb volt távolságot tartani és kialakítani egy képet, mint megismerni adott embernek a világias dolgait, ahol elvérzik. Ahol nem lett hiteles. Mert a hiteles szó, pont erről beszéltünk. Nekem az a hiteles, hogyha én itt most meghalnék szívrohamban, akkor az emberek miután megnézegetik a történetem, meg úgymond kiderülnek a dolgaim, akkor ugyanazt az embert lássák, mint akit egyébként mutattam magamból. Magyarán szólva: amit kifelé élsz az legyen azzal egyenlő, ami belül is a valóságod. És ez nincs ma. És látom, hogy bizonyos emberek, család és szeretet, együtt és halomra ölelik egymást, minden második fotó a családról van és tudom a háttérben, hogy csalja a feleségét. Vagy mondhatnék egy csomó más példát. Vagy spiritualitás. Ez még egy nagyon jó példa. Amikor valaki megvilágosodik és minden más egyéb, emellett 120kg. Valami ott nem stimmel.

(…)

 

Hogy hogyan játszik bele az életünkbe az egónk, és hogyan kerekedjünk felül rajta…:

 

(…)

Azt gondolom, hogy az a fontos, hogy tudni kell a szerepét az egónak. Az egó megvéd. Neki az a szerepe, hogy túlélj ebben a világban. Viszont nem irányíthat. A hibát, amikor elkövetik, azt mondják, hogy: “nagyon egós lett!”. Az gyakorlatilag erről szól, hogy átvette az irányítást egy olyan dolog, ami nem jó vezérlő. Azt mondom, hogy kell, hogy legyen szíved meg, hogy az vigyen előre. Ez egy nagyon jó dolog, de egó nélkül ebben a világban nem tudsz létezni. Csak nagyon fontos, hogy mindig mindent a helyén kezeljen. És a megfelelő helyzetben a megfelelő részed működjön.

 

BBP

Akkor fontos, hogy el tudd engedni ezt az egészet meg, hogy tudd használni is.

 

Igen, amit mondasz, szerintem az a legjobb megfogalmazás. Nekem ez tetszik, hogy használni. Használd a saját erőforrásaidat arra, amire valók.

 

(…)

 

És emellett még rengeteg témát feszegetünk amely a hétköznapi életünkben leginkább szerepet játszik, úgyhogy nem is szaporítom tovább a szót! Remélem Neked is annyira tanulságos lesz mint nekem, hallgasd szeretettel!

 

 

email

2 hozzászólás

  1. […] Ez egy részlet a teljes beszélgetésből, amit itt találsz meg. […]

  2. insect9@freemail.hu'
    Pap Gergő

    Na és PÁ, kokszból mi megy?! Legalább azt áruld el hogy mivel pucolsz?!! :)

Szólj hozzá Te is