Gáz lenne a PUA-val?!

Gáz lenne a PUA-val?!

Olvasási idő: 10 perc | kategória: Jófiú Szindróma, Önbizalom, Önmegvalósítás, Social Heartistry | 6

Millió plusz egy üzenetet kapunk, hogy mekkora királyok vagyunk, hogy elhatárolódunk a PUAtól, meg, hogy nem vagyunk olyanok, mint a többi PUA oktató.

  1. Egyrészről, nagyon örülünk, hogy egyre többen aktívan követtek minket, és üzentek nekünk azzal kapcsolatban, amit kedveltek vagy hogy segítettünk
  2. Emellett, mi soha nem oktattunk és nem is fogunk puát oktatni, viszont!

A puát személy szerint soha nem oltottam, hogy milyen rossz.

Nagyon rossz érzés is lenne ráhúzni a vizes lepedőt, mert életem egy hosszú időszakán át, nagyon sokat adott nekem. De eljött az a pont, hogy azt mondhatom: tiszta szívvel teszem le a voksom valami mellett, ami túlszárnyalta.

Tudod egy olyan fiúnak, mint nekem a PUA reményt adott. Talán már hallottad a sztorit, és ha te is olyan vagy, mint én, akkor hányingered van, ha valamit többször egymásután meg kell hallgatnod, de elmondom, hátha te is tudsz vele azonosulni:

Sulis koromban 0 önbizalmam volt, de mint minden ember, én is szerettem volna, hogy figyeljenek rám oda. Hogy szeressenek. És mi volt a legnyilvánvalóbb megoldás? Szerezz barátnőt…


Társadalomkritika következik.

Baszki. Oké, hogy kritizáljuk a romantikus filmeket, hogy gáz csajozási tanácsokat adnak, de a legnagyobb gáz nem ott van szerintem, hogy nem azt tanítják, hogy a nőknek valójában mire van szükségük. Menjünk picit mélyebbre.

A valódi probléma az, hogy azt sugározzák, hogy egy férfi akkor férfi (akkor ér valamit is), ha a nők oda vannak érte.

És itt alakul ki szerintem a nagy probléma. Mivel a férfiak is emberek, ők is szeretnék, hogy figyeljenek rájuk és értékesnek tűnjenek,  és ha ennek az a módja, hogy fel kell szedni hozzá száz nőt, akkor az a módja, legyen így.

/És most kellemesen zavarban érzem magam, mert eljött az a pont, hogy nem csak a nőknek rossz a pasik skalpgyűjtő kalandozása, hanem mindenkinek, a férfiaknak is./

Viszont mi a baj ezzel a skalpszertartással?

Látjátok, hogy túlzásba esek, de hadd fejtsem ki.


 

Szóval szerezz barátnőt, gondoltam.

Jó, hogyan? A lányokat megkérdezve: légy laza, add magad, légy kedves, ne nyomulj. (Köszi, előrébb jutottam) Szóval „kipróbáltam”, és nem működött.

#2 megoldás

Megkérdezni azokat, akik természetüknél fogva jók a csajozásban. Hát kb. olyan volt, minta egy madártól megkérdeznéd, hogy hogyan kell repülni… Tudatosan gőzük nem volt róla, csak csinálták, ami természetesen jött.

Hát nem is maradt más választás: nézzük meg a Googleben…

[lol 1

Körülnéztem.

könyörgöm...

 

Na hát mindjárt elsírom magam… De azért próbáljuk ki. Szerinted működött?könyörgöm

 

Szóval összegezzük is, hogy mit csináltam. Tehát önbizalomhiányos voltam, és a lányokat akartam meghódítani, hogy ezt orvosolják nekem. (nevetségesen hangzik, viszont akkor nem volt annyira vicces érzés, sőt…) Úgyhogy egy ilyen rejtett technikát használtam, ahelyett, hogy felvállaltam volna, és elmondtam volna a lánynak, hogy tetszik nekem, és közeledtem volna felé nyíltan.

Nem működött. És a következő módszerek sem. Csak barát, plátói szerelmek, összetört szív, mással jön össze, és sok-sok fájdalom. (Talán most összetört benned egy kép rólam, de ez az igazság)

Szóval tovább kerestem, és megtaláltam a pua4-300x60PUA.HU oldalát. Érthető módon bizalmatlan voltam vele az előző után. Ki is néztem egy tréninget, ahol verbális önvédelemről meg alfahím viselkedésről volt szó. Meséltem is Zsoltinak, aki akkor a legjobb barátom volt, hogy lehet elmegyek majd rá. Zsolti szebbnél szebb lányokkal járt, és annyira jó volt náluk, hogy a lányok keresték őt, ők nyomultak rá. Ő viszont azt mondta, hogy tuti átverés, ne menjek el, félt, hogy elveszik a pénzem. Hallgattam rá.

Aztán megismertem Rebekát. Csodálatos lány volt. Jófej, szép, vicces, kedves volt velem. Úgy voltam vele, hogy talán ő az igazi. (elég sok romantikus filmet néztem gyerekkoromban) Szóval adtam még egy esélyt a nőknek, nem akartam bántani senkit, vagy manipulálni vagy hasonló. Aztán amikor szakított Rebeka a barátjával (amit türelmesen kivártam), és egy hétre rá más csávója volt, én meg hoppon maradtam, úgy döntöttem, hogy vágjunk bele.

Végigtanulmányoztam az oldalt. Utána kerestem. Fórumokat olvasgattam, és elmentem a III. PUA Konferenciára. Lenyűgöző volt. Elképesztően cikinek éreztem, hogy oda mentem, de kaptam egy karszalagot, amire rá volt írva, hogy PUA konferencia. Hát akkor én is pua vagyok? Akkor én is érek valamit?

Az előadók zseniálisak voltak. Jófejek, lazák, vonzóak, és sosem gondolnád róluk, hogy valaha is problémájuk volt a nőknél. Végighallgattam őket, és azt gondoltam, hogy olyan akarok lenni, mint ők.

PUA korszak(om)

Hmm… Ők minden nőt megkapnak (gondoltam a marketingből).

puapont

Akkor legyen ez a cél. Tehát jött a rengeteget olvasok, de gyakorlatba semmit nem ültetek, viszont elméletben profi vagyok időszak. Haverok között próbáltam egy-két dolgot. Lol, emlékszem, hogy a Mystery Módszer elolvasása után előkészítettem egy randit, mindent jól kifundáltam, hogy mit miért teszek, mire mit fog reagálni, és milyen eredményt fogok kapni. Hát semmi nem úgy alakult.

De legalább megtudtam, hogy mik azok a dolgok, amik vonzalmat keltenek. Az, hogyha magamról gáz dolgokat mondok (mint a filmekben) az nem segít. Sok ilyen kommunikációs zavart helyre rakott, és a blogokról, fórumokról sok hasznos dolgot tanultam, amit előtte teljesen rosszul csináltam.

De azt írták az oldalakon, hogy ha nem vagy jó a nőknél, meg ilyenek, akkor magadat kezdd el fejleszteni, ne a technikákat tanuld. Na, hát így jutottam el az önfejlesztéshez, ekkor kezdtem el foglalkozni magammal.

(nagy ugrás a történetben)

Szóval egyszer kipróbáltam, hogy odamentem egy lányhoz remegve, aztán még egyszer, aztán rávettem magam, hogy elmenjek az intenzív gyakorlati tréningre (erről látsz képernyőmentést feljebb). Hogy lebontsam a bennem lévő félelmet azzal kapcsolatban, hogy mit gondolnak rólam mások, és oda merjek menni, és a megfelelő technikákat használva olyan csajokat szerezhessek magamnak, amilyeneket akarok.


 

Ha a PUA nincs, a mai napig eszembe nem jutott volna, hogy ha tetszik egy lány, közeledjek felé, kezdeményezzek.


 

A trénerem egy kiemelkedően vonzó és cool srác volt, aki nagyon sok értékes dolgot tanított. A 3 nap után tényleg természetes volt, hogy odamentem az utcán bárkihez, nem érdekelt már mit gondolnak.

Aztán utána viszonylag rendszeresen jártunk a nagyobb városokba (ahol nem ismernek) gamelni (ahogy mondtuk), megszólítani lányokat, és beégetni magunkat, hogy utána már ne érdekeljen, hogy mit gondolnak rólunk. És mint mondtam, utána egy darabig nem is érdekelt megint, hogy mit gondolnak. Csak aztán újra kellett. Jártam ki, és csináltam, de telefonszámnál, vagy facebooknál tovább nem jutottam.  Ebben az időszakban ismertem meg a Nincs Többé Jófiú c. könyvet, ami a tréning után átütő változást hozott.

 

És láttam egy videót a 2010-es PUACAMPről.

 

Hát én is azt az élményt akartam. Gyerekként mindig néztem a bulizó fiatalokat, és ahogy a szüleimmel sétáltam ott, nézve a nagy bulikat, jobbnál jobb nőket, látva a király srácokat, akikkel smárolnak, vagy kavarnak ott este, erről ábrándoztam.

Egy nyáron, amikor még nem volt pénzem elmenni, ki is mentünk egy barátommal direkt akkor, hátha látom a sztárokat (tényleg azok voltak a szememben), a TOP PUA-kat. 

Következő nyárra már nem volt kifogásom, összegyűjtöttem a pénzt, és elmentem a táborba. Zseniális volt, rengeteget fejlődtem, nagyon sok lánnyal beszélgettem, és megtörtént az, ami előtte soha. Egy számomra ismeretlen lánnyal néhány perc ismerettség után csókolóztam. Wooow, mekkora dolog volt. Az a sok idő és energia végre beérett, láttam, hogy van eredménye, és tényleg jobb lettem csajozásban. Nagyon király volt.  Aztán utána megint kijártam párszor, mostmár ritkábban. Tessék, mostmár megvan az önbizalmam. Jó vagyok a csajoknál, és tudom, hogy x és y és z-t is megkaphatnám, ha akarnám.

És azzal a kialakított személyiséggel, ami vonzalmat keltett a lányokban, otthon a baráti körökben, suliban is elkezdtem nyitni a lányok felé. Volt olyan, aki igazán tetszett, de vele nem tudtam már olyan szilárdan játszani az alfahímet, vagy „magamat adni ugyanúgy”. Viszont volt olyan is, akivel tudtam.

Volt egy lány, aki fiatalabb volt, mint én és összejártunk, kavartunk. Emlékszem, hogy volt valami gyerekkori sérülés, amit elmondtam neki elég korán, mert azt tanultam, hogy ez bizalmat ébreszt. És hogy egy érzelmes filmet nézünk együtt majd, mert az ilyenkor átélt érzelmeket összekapcsolja azzal, akivel nézi. A skalpgyűjtő misszióval csupán egy baj volt: beleszerettem a lányba.

Életem egyik legfontosabb időszaka volt az együtt töltött időnk. Ma is nehezen írok róla, mert nagyon szerettem őt.

Emlékszem, egy esetre, amikor megölelt, és kifejezte szeretetét, és bennem mintha egy óriási falat tört volna át, és én is ki tudtam engedni. Az egyik legbátrabb cselekedet volt, amit ma is tisztelek tőle.

Ha valakit szeretsz, nem tudod tovább tárgyként kezelni.

És mivel így volt, onnantól kezdve elmondhatatlanul szégyelltem, hogy az elején a leírt technikákat alkalmaztam rajta. Megismertem idővel, hogy egy lány hogyan éli meg ezeket, és láttam, hogy itt valami nem oké a PUA-val.

A kapcsolatnak idővel vége lett, ha érdekel, itt tudod megnézni a történetet.

Összegezve, ami történt, a kapcsolat alatt már nem nyomultam másra, így nem volt meg az, ami az önbizalmat megadta volna, és a nőket sem tárgyiasítottam többé.

 

A PUA-val valami nincs rendben

_________________________________________________________________

Mit tanultam meg a PUA-ból, honnan hova jutottam?

Előtte: Introvertált, magányos, önbizalomhiányos, jófiú, áldozati hozzáállás, folytonos szenvedés, összetört szív, megfelelési kényszer

Utána: Határozott, kezdeményező, társas szempontból nyitott, magabiztos srác képe, hihetetlen elméleti arzenál a vonzalomkeltésre, csábításra, mélyen belül összetört szív, amit a külső eredményekkel próbáltam kompenzálni.

_________________________________________________________________

Kijöttem a kapcsolatból.

Az egyik barátom coacholt, és rájöttünk, hogy nem éreztem magam elégnek belül, és a nőkkel akartam ezt kompenzálni. Segített megtanulni, hogy elég jó vagyok már most, és nem kell alfát játszanom, vagy olyannak lennem amilyen nem vagyok, hogy szeressenek.

És tök jó volt, hogy amikor újra elkezdtem PUA oktatóanyagokat nézni, akkor azt mertem mondani valamire, hogy pff, ez nem én vagyok, én ezt nem akarom használni. (ez konkrétan a random smsnél volt, amikor olyan üzenetet küldök, hogy „Erzsébet királynő teknősbékalevest főzött Napóleon hálószobájában.” Minek? Ez nagyon nem én vagyok.

Király. A főnyeremény kerettel ugyanígy éreztem. A PUA egyik fő vonzalomkeltő eszköze a főnyeremény keret, aminek a lényege, hogy úgy beszélsz magadról, hogy sokkal értékesebb vagy, mint a nő, akivel beszélsz. Hát ez sem tetszett, egy barátom viszont azt mondta, hogy ezt kell sajnos használni, mert ez kell a nőknek. Szívem minden reményével bíztam benne, hogy nem így van…

És aztán egy buliban találkoztam egy lánnyal, akit a tanult módon felhoztam a lakásomra, és együtt voltunk. Nagyon fura volt. Kicsit olyan kellemetlen. Egy másik barátom ugyanígy érezte, amikor neki sikerült a dolog. Úgy létesíteni szexuális kapcsolatot, hogy kb. 0 érzelmi kapcsolódás van köztünk?

– De miért csináltuk?
– Basszus azért, hogy elmondhassuk, hogy megcsináltuk.

Így kell bánni egy nővel?thinking-woman

Nagyon bíztam benne, hogy ennek nem kell ilyennek lennie. Meg alapból se kéne ezt csinálni azért, hogy elmondhassam, hogy hazavittem egy csajt.

Régóta érett a dolog, hogy keressünk valakit, aki profi a nőkkel való kapcsolatban, hiszen nagyon témába illik a Nincs Többé Jófiú kapcsán. Mivel a fő üzenetünk, hogy elég jó vagy, és nem kell megjátszanod magad, szerettük volna, ha találunk valakit, aki ezt éli, és így sikeres a nőknél.

Mint írtam, a PUA.HU minden szolgáltatásával meg voltam elégedve, az oktatói pedig egytől-egyig személyes példaképeim, és nagyrészük kedves barátom is. Mindazonáltal a PUA, mint olyan, nem teljesen illett össze azzal, hogy az, aki vagy, már önmagában elég a nőknek.

 

John Cooper, Social Heartist

Egy nap az Erzsébet téren meditáltam, majd amikor befejeztem, tök véletlenül szembe jött velünk az utcán John Cooper. A barátom, Kovács Bence megállította őt, és elkezdtek beszélgetni. Nem ismertem őt, otthon megnéztem a videói közül párat.

 

Heuréka!

Ő az!

Megvan az ember, aki azt éli, hogy már teljes vagy alapból, a nők nélkül, és nem kell más képet mutatnod magadról. Wow! Véletlen lenne, hogy találkoztunk?

Johnnak elmeséltem mivel foglalkozunk és mit képviselünk, és nagyon tetszett neki. Elkezdtük tervezni a közös jövőnket. Az első kérése az volt, hogy nézzem végig a videóit, és a blogcikkjeit.

Megtettem.

Nagyon nagy váltást hozott az elmémben. Helyrekerült rengeteg a PUA által létrehozott fejbeni akadály, mind a nők tárgyiasításáról, a bennem lévő teljességről, a nőkkel való emberi bánásmódról, a bennem élő gyerek meggyógyításáról, és rengeteg dologról. Elkezdtem igazán megérteni. Elkezdtem gyakorolni azokat, amiket az ingyenes videóiban tanácsolt, és elkezdett eltűnni a bennem lévő szorongás, amit a PUA gyakorlatok kapcsán éreztem.


 

Az NTJF célja, hogy ne kelljen titkolnod, ne legyen ciki, hogy tréningjeinkre jársz és követőnk vagy, hanem büszkén felvállalhasd. Ezt a PUA-val sajnos nem tudtuk volna megtenni. Már csak a marketingüzenetei miatt sem.


Amint már nem „nyitásról” volt szó, hanem beszélgetésről, természetessé vált a beszélgetés az ellenkező nemmel. Könnyedén és jól éreztem magam, hátsószándékok nélkül. Így ismertem meg Annát. Egy buliban voltunk egy barátommal, és volt egy lány a közelben, aki eléggé megtetszett. Úgy döntöttem, hogy próbáljuk meg. Nagyon jól éreztük magunkat. Miközben táncoltunk, felismertem magamban azokat a PUA által „bevésődőtt” szokásokat, amik ahelyett, hogy jobbá tették volna a nőkkel való kapcsolatomat, inkább elrontották azt. Viszont mivel felismertem, hogy most épp ezt akartam volna csinálni, hogy ezt az eredményt kapjam, elengedtem, és úgy döntöttem, hogy inkább azt csinálom, amit szívem szerint tennék.

Annával azóta rendszeresen találkozunk, teljesen őszinték vagyunk egymással, és őrült jól érezzük magunkat.

Ha aznap este a PUA „énem” irányított volna, lehet, hogy lett volna egy egyéjszakás kaland, de tuti nem lett volna belőle normális, egészséges emberi kapcsolat. Márpedig ez a cél, nem?

Szívből ajánlom neked is John videóit, hogyha jó vagy angolból. Ha pedig nem akkor:

John megtartotta nálunk a tréningjét a Kapcsolatok Ereje Elit találkozón. Az emberek el voltak ájulva tőle. Akartak még belőle, a nők pedig lelkesen beszéltek róla, hogy milyen jó lenne, ha több pasi gondolkodna így.

 

Szóval káprázatos sikere volt John első magyarra fordított előadásának. És a jó hír:

Most pénteken (2015.06.12. 17-20h) megtartjuk John egész estés, önálló workshopját. Tele gyakorlatokkal, és a legfontosabb tudással, amire szükséged lehet, hogy természetes emberi kapcsolatokat alakíthass ki az ellenkező nemmel, miközben te is boldognak és teljesnek érzed magad.

A tréning egyszeri alkalom, nincs rá garancia, hogy máskor is tart Magyarországon tréninget. És pontosan azért, hogy az itthoni emberek is megengedhessék maguknak, és ez az első saját magyarra fordított tréningje, nagyon kedvezményes árat alkudtunk ki Johntól. A fordítást egyébként személyesen fogom nektek élőben megtenni.

Ezt a típusú tréninget kickstarternek nevezi, amiért otthon Londonban 450£-ot szokott kérni. Most pénteken a tréning helyszíni fizetéssel 13 000 Ft (több, mint 90%-kal olcsóbb), ha a héten előre fizetsz, banki átutalással 8 000 Ft-ért biztosítjuk a helyed. A terem férőhelyei limitáltak, már csak 3 hely van szabadon. Itt tudsz jelentkezni.

Ha nem tudsz eljönni, mert nem jó az időpont, az előadásról felvétel készül, (ahogy az előzőről is), amit az info@nincstobbejofiu.hu e-mail címen tudsz megrendelni.

Kérlek, tedd meg azt a befektetést magadba, hogy eljössz.

Bence

(BBP)

Ui.: Milyen lenne élőben beszélgetni John Cooperrel? A nyelvi akadály nem gond. Most személyesen kérdezhetsz tőle, és minden szavát lefordítjuk neked, ahogy a tiédet is angolra, hogyha szükséges. Jelentkezz itt!

email

6 hozzászólás

  1. palastiimre@gmail.com'

    Megmondom őszintén soha nem tudtam, hogy mi az a PUA. Azt sem tudtam, hogy az most kellhet-e nekem.
    Ránéztem az egyik honlapra és kb. 5 perc után feszengeni kezdtem.
    Túl agresszív nekem ez a módszer.
    Ma voltan (június 12.) John Cooper Social Heartistry tréningjén és nagyon jó érzés volt ott lenni. Nyitott emberek, nyitott környezet és nagyon sok általam ismeretlen dolgot tanultam, amiért nagyon hálás vagyok.

    Köszi

  2. […] csajozási közösségekben ez a társadalomnak való megfelelési kényszer úgy jön ki, hogy már nem a lánynak akar […]

  3. kissj460@gmail.com'

    Nagyon megfogott, amiket írtál, és teljesen más nézőpontba állítja, amiket eddig hallottam. Mondjuk kicsit össze is vagyok zavarodva. Például olvastam egy cikket nemrég, és nem igazán tudom így összeegyeztetni a dolgokat: http://csajozas.org/csajozasi-megszolitasok-2-resz-amit-hasznalj/
    Erről mit gondolsz?

    • bbp@fulfilled.hu'

      Szia Jani!

      Örülök, hogy tetszett. Az a helyzet, hogy nem tudom, hogy te jelenleg milyen élethelyzetben vagy, ezért nem fogok tanácsot adni. Jelenleg dolgozunk egy több hetes online programon (az elsők között vagy, aki hall erről), amiben összefoglaljuk a social heartistry lényegét. Ha ez érdekel téged, győződj meg róla, hogy fel vagy iratkozva az e-mail listánkra!

      Ha ezek érdekelnek, vagy részletesebb választ szeretnél, írj egy e-mailt nekünk a hello@fulfilled.hu-ra, és ott személyesebb választ tudunk adni. :)

      Bíró Bence

  4. danger1988.09.05@freemail.hu'
    istván

    ezt az oldalt végig olvasva lenne egy apró kérdésem a web oldal szerkesztőhöz ha nekem válaszolna nagy köszönetet mondanék neki. ha email ha facebook nekem mindegy csak válasz kapjak egy kérdésre köszönöm előre is

  5. danger1988.09.05@freemail.hu'
    istván

    ezt az oldalt végig olvasva lenne egy apró kérdésem a web oldal szerkesztőhöz ha nekem válaszolna nagy köszönetet mondanék neki. ha email ha facebook nekem mindegy csak válasz kapjak egy kérdésre köszönöm előre is

Szólj hozzá Te is