Életerő

Életerő

Olvasási idő: 2 perc | kategória: Egyensúly | 0

Múlt héten az Everness Fesztiválon tartottunk előadást, illetve töltöttünk egy zseniális hetet. Szuper előadások, remek emberek, felemelő hangulat, Balaton part, zene, meditáció, pihenés, feltöltődés. Újult erővel térünk vissza, hogy még több hasznos tartalmat adhassunk Neked!

Érdekel az ott tartott előadásunk felvétele?
Hamarosan több részletet is felteszünk belőle.
Igazán hasznos gondolatokat fogalmaztunk meg.

De mi is az valójában, amiről írunk/beszélünk Neked? Miért érdemes minket követned és meghallgatni (meghallani) azt, amit eléd tárunk?

Egy szóval összefoglalva, amit kapsz tőlünk:

ÉLETERŐ

Megtanulsz a segítségünkkel egy olyan őszinte, szerepek játszásától mentes életet élni, ahol képes vagy minden pillanatban felismerni és kezelni az érzelmi állapotodat, hogy ezáltal feltárd és megszüntesd azokat a szabotáló gondolatokat, viselkedési formákat, melyek akadályozzák a boldogságodat.

Képzeld csak el, hogy önmagad lehetsz és elég jónak érezheted magad minden helyzetben,  és ezáltal  soha nem látott mélységű kapcsolatokat alakítasz ki saját magaddal, barátaiddal, az ellenkező nemmel, üzleti partnereiddel.

Jól hangzik, ugye?

Olvass, nézz, hallgass minket – hiszen a saját magunkon letesztelünk mindent, amit megosztunk Veled, így csak a legjobb gondolatokat kapod, melyek valóban működnek.

„Hát hogyne, higgyem el, hogy Nektek minden pillanat a boldogságról szól?”

Ne. Dehogy. Mi is emberek vagyunk, akárcsak Te. Semmiben sem vagyunk jobbak nálad. Ami biztos, hogy közös bennünk, hogy Te is és mi is elég jók vagyunk.

Természetesen nekünk is vannak hibáink, nehézségeink, rossz pillanataink. Viszont látjuk azt, hogy mi van, és miért van az úgy éppen az életünkben, és tudjuk, hogy ha akarjuk, képesek vagyunk megváltoztatni. És ahogy egyre többször látjuk azt, ami valójában van, annál gyakrabban élünk is a választási lehetőségünkkel, hogy megváltoztassuk azt, és transzformáljuk az érzelmi állapotunkat olyanba, mely támogatja az életünket.

A zseniális az egészben, hogy ezt Te is megteheted, bármikor.

Bármikor dönthetsz úgy, hogy

  • kijössz egy rossz érzelmi állapotodból,
  • felhagysz azokkal a viselkedési és gondolkodási mintáiddal, melyek így vagy úgy szabotálják az életed különböző területeit,
  • önmagadat adod,
  • már most megéled azt a mértékű szeretet és önbecsülést, amelyre oly régóta vágysz.

Hogy hogyan? Erről írunk, beszélünk Neked.

Like-olj minket Facebookon is, hiszen minden nap megosztunk valamilyen értékes gondolatot, tippet, trükköt, melyet máshol nem publikálunk, és ott értesülhetsz legelőször a friss információkról is.

BorsosB

email

Szólj hozzá Te is