A Social Heartistry jó annak, aki soha nem volt PUA?

A Social Heartistry jó annak, aki soha nem volt PUA?

Olvasási idő: 2 perc | kategória: Csajozás, Önbizalom, Social Heartistry | 0

“Ez az irányzat azoknak való, akik már eljutottak oda, hogy tovább tudjanak lépni a PUA-n? Tanítanád olyannak, aki teljesen kezdő az ismerkedésben vagy szerezzen előbb tapasztalatot és jöjjön vissza később?
Bemutatom az új csábítási és a nőkkel való találkozási irányzat tekintetében, amit ‘Social Heartistry‘-nek neveztem el.”

Itt a válaszom:

Igen, még a teljesen kezdők is tanulhatják, sőt, ezt kellene nekik tanulniuk! Nem azért, mert pénzt kapok tőlük érte, hanem így el tudják érni a kívánt sikereket kevesebb stressz és hullámvölgyek által, és boldogan, és teljes békében tudnak párt keresni önállóan.
Az oka egyszerű: Ha kitanulod a PUA tanait, átküzdöd magad a „megközelítési pánikodon”, felülemelkedsz az elutasítástól való félelmeden, végigszenveded magad szettről szettre, sokkal nehezebben vonzol nőket PUA nélkül, és sokkal több gondot fog okozni természetesen vonzónak lenni.

A legjobb tanulóim azok voltak, akik közel semmit nem tudtak a PUA-ról.

Miért? Mert miközben coachingolok egy srácot, aki használta a PUA tanait és voltak sikerei, elviszem őt is egy pontra, ahol már nem használ PUA technikákat és egyszerűen természetesen vonzó lesz, de a legnehezebb rész az évek alatt berögzült hitek és gondolatok eltávolítása.

Egy kezdőnek tudom mondani: „Érezd magadban a függetlenséget (belső cél jelenleg eltekintve a nőktől), most képzeld el, hogy szélesre tárod magad a világnak, és lehetővé teszed, hogy az a szőke ott, üdvözölve legyen BENNED. Figyeld meg és használd az érzelmi tudatosságod hogy megjegyezd neki – talán elegánsabban sétál, mint egy balett táncos, vagy valami, mondj bármit, ami ösztönösen jön neked, tedd lehetővé, hogy ez áramoljon, azután hívd meg egy kávéra, hogy ott folytassátok a beszélgetést!” Ő erre odamegy, érzi a pillanatot, és sokkal jobban együtt érez a lánnyal, mintha analitikai pontossággal mondaná a szövegeket…

És íme a varázslat!

Egy kezdő el tud jutni egy hosszú úton a csábítási sikerek felé (felvértezve magát PUA technikákkal, aztán válik idővel „naturál”-lá), vagy szimplán kihagyja ezt a hosszú utat, és „naturál”-lá válik az én iránymutatásommal rögtön.

Ez az irányelv túlmutat a csábításon, ez egy életstílus, és egy alkalmazható módszer gyakorlatilag minden férfinak aki el akar érni valamit a nőknél és az életben.

Mi ez az új elv?

Nos, ez a módszer, amit megalkottam, a véleményem szerint felforgatja az ismerkedés jelenlegi világát.

Van egy online kurzusom ami végigmegy az irányelv minded szempontján, de itt egy kis ízelítő a központi elemekről:

• Adakozás(tudatos) elvétel helyett: Realizáljuk, hogy a nők a férfiaktól várják, hogy jöjjenek és csábítsák el őket, és ezt egy társ-teremtő környezetben, a PUA elvű „megszerzés” helyett.

• Függetlenség szükség helyett: Teljes egésznek lenni az életben az első és legfontosabb, míg ha nőkkel lépünk kapcsolatba, és akármikor egy ilyen helyzet nem oda vezet, ahova szeretnél eljutni, az visszalépés az útját járó férfi indentitásodban. Mint egy vízcsepp visszajuttatása a céljai óceánjába.

• Játék munka helyett: A PUA erősen munkának van beállítva, ahol minden akció két végkifejlettel rendelkezhet, nyerhetsz, vagy veszíthetsz. A tettek jutalma a teljesítés (eredmény) vagy a bukás (elutasítás). Ehelyett, adjuk meg magunkat a gyermeki játékosságnak magunkban, lássuk a kreatív lehetőséget minden pillanatban (mindig nyert helyzet)

John Cooper

fordítás: Balogh Bence

email

Szólj hozzá Te is