A megerőszakolás a … hibája

A megerőszakolás a … hibája

Olvasási idő: 2 perc | kategória: Uncategorized | 0
egy igazi férfi nem bántja a nőket
egy igazi férfi nem bántja a nőket

A megerőszakolás nem egy lehetőség!

Igen, sokunkat utasítottak el már a nők. Igen, sokszor szenvedtünk miattuk, és sokszor voltunk dühösek rájuk. Sokszor bántottak meg, és mégis annyira kívánatosak.

De!

Nincs

indok,

amiért

elfogadható

lenne

a

megerőszakolás!

Igen, azt oktatjuk, hogy ne légy Jófiú. Azt mondjuk, hogy ne légy az a „tökéletes” kedves és érzékeny pasi, aki elnyomja a saját igényeit, és elrejti a saját valóját, miközben megpróbál mindenkit boldoggá tenni és boldogtalan legbelül.

Azt oktatjuk, hogy hogyan légy egy olyan igazi férfi, akit ÖNMAGÁÉRT imádnak a nők, felelősséget vállal életéért, sikeres és boldog, és nem rejt el semmit magából.

Igen, ehhez hozzá tartozik, hogy a „rossz” oldalát is elfogadja, és kimutassa. Igen, az is, hogy kifejezi szexuális vágyait. De!

Egy igazi férfi felelősséget vállal tetteiért, és megérti a NEMet.

Ha nincs önértékelési zavarod, akkor nincs szükséged arra, hogy ártatlan (vagy szerinted kevésbé ártatlan) nőkön töltse le a felhalmozódott dühöt és szexualitást.

Ha kétségbeesett vagy, szólj, és segítünk! Csak írj egy üzenetet, és megmutatjuk a helyes irányt!

Ha viszont a sötét utat választod, azt soha nem fogod megbocsájtani magadnak. Egy életen át fog mardosni a lelkiismereted. Ami rosszabb, hogy tönkreteszed egy nő egész életét. Soha nem fog úgy tekinteni a férfiakra utána, soha nem fogja úgy élvezni a szexet, mint azelőtt. Nem tud majd úgy bizni, mint korábban, és ha ez megtörténik, az miattad van. És te azt tudni fogod. Kísérteni fog.

Ugyanúgy, ahogy a későbbi partnerei sorsát is megkeseríted, hisz nem egy sérült nőt fognak kapni társul. Olyan férfiak, akik soha nem ártottak neked. És nekik is kárt okozol.Egy életen át fog mardosni a lelkiismereted.

Nem hibáztathatod a nőt.

 

Akármilyen szexi is volt, akárhogy is kacérkodott veled, ha NEMet mond, azt el kell fogadnod. Akármilyen dühös is vagy, akármilyen nehéz is az életed, a te felelősséged, ha ilyet csinálsz.

De van egy másik út is….

  • Megtanulhatod hogy hogyan válj egy olyan férfivá, akit nem zavar, ha nemet mondanak neki, hisz van egy csomó más lehetősége.
  • Megtanulhatod az indulataidat oly módon kezelni, hogy előre vigyenek téged.
  • Feloldozhatod a benned lévő óriási dühöt, és csalódásokat. Egy vonzó, boldog, szerethető férfivé válhatsz.

És ha ezt választod, mi segíteni fogunk.

Csak Magyarországon több tízezer férfi volt már olyan helyzetben, ahol úgy tűnt nincs remény. De kihasználták a lehetőségeiket, és adtak egy esélyt a hozzánk hasonló oldalaknak. Kipróbálták, amit tanítanak, és bevált. Soha többé nem merült fel egy gondolat sem az erőszakolásról. Nem úsztak többé kétségek között. Nem voltak magányosak, és nem féltek tőle, hogy valaha is egyedül maradnak.

Csak tőlünk már több mint százan megvették a könyvünket.

Nekik újra reményt adott.

Megtanulták, hogyan viselkedjenek felelős férfiként. Megtanulták hogyan fogadják el, és bánjanak el saját sötét oldalukkal. Megtanulták kezelni önértékelési zavaraikat, és elbántak félelmeikkel.

A választás a tiéd:

szenvedsz, rettegsz és elnyomod a problémáid vagy elfogadod, hogy vannak hibáid, és segítesz magadnak profi segítséggel

Te hogy döntesz?

email

Szólj hozzá Te is