11 hiba, ami tönkreteheti a kapcsolatodat

11 hiba, ami tönkreteheti a kapcsolatodat

Olvasási idő: 4 perc | kategória: Csajozás, Önbizalom | 0

Azt szokták mondani, hogy építs fel magad köré egy vonzó életet és alakíts ki magadban vonzó személyiséget, és akkor majd lesz egy jó kapcsolatod, akkor majd a csajok is veled akarnak lenni.

 

1. Akkor érdemlem meg, hogy legyen egy barátnőm, hogyha van egy felépített életem és vonzó személyiségem/ kigyúrt testem/ vagány hobbym/stb.

Azt gondolnád, hogy ez segít, de távol jársz az igazságtól.

Átverés, hogy szükséged van bármire is, ahhoz, hogy értékes legyél, vagy értékes legyél egy nő szemében. Ha egyszerűen saját magad vagy (a megfelelési kényszer és hátsószándékok nélkül), akkor igenis szerethető és vonzó vagy, akárki akármit mond.

Ha pedig az a hited, hogy majd akkor leszel elég jó, hogyha ezt és ezt megcsinálod vagy megszerzed, akkor azzal szépen lepattintod magadról az esélyét annak, hogy egy valódi kapcsolatot szerezz.

 

2. Háremet tartasz, hogy értékesnek érezd magad

Egyetértek azzal, hogy rendben van, ha több csajjal találkozol, ha őszinte vagy velük, és ezt ők is tudják. Viszont ha ezt azért teszed, hogy ettől vonzóbbnak érezd magad, az nem jó. Nem azért, mert ártanál vele másoknak, hanem azért, mert ha „kizárólagos” kapcsolatba kerülsz, már nem lesz meg az a külső forrás, ami ennyire éreztetné veled, hogy értékes vagy. Akkor már csak egy lány lesz, te pedig hiányt fogsz érezni.

 

3. Az önbizalmad kívülről meríted

Ez egy olyan alap igazság, ami milliókat, vagy annál is többet ér, coachingokon foglalkozunk vele sokat. Hajlamosak vagyunk külső dolgokban keresni magunkat: státusz, barátok, ruhák, megjelenés, facebook profil. De ide tartozik a barátnő, tehetségek, készségek is. Ha korlátokat szabsz magadnak, hogy én azért vagyok értékes, mert armani melegítőm van, vagy azért vagyok értékes, mert teszek a céljaimért, azzal kiszúrsz magaddal, mert ha a melegítő elveszik, vagy épp olyan helyzetbe kerülsz, hogy nem teszel a céljaidért, akkor értéktelennek fogod érezni magad.

 

4. Mélyen belül dühös vagy a nőkre

Régen, amikor először találkoztam a PUA-val,kétségbeesett voltam. Féltem, a magánytól, féltem, hogy nem vagyok elég jó, vágytam a szeretetre, és dühös voltam a nőkre, hogy annyi csalódást okoztak nekem. A csajozós módszereket, amiket megtanultam, és használtam, működtek, de manipulatív szándék vezérelt. Dühös voltam a rájuk, ezért viselkedtem velük dominánsan velük. Ha elég őszinte vagyok, akkor ki akartam használni őket. Kihasználni arra, hogy kielégítsék az egómat, és értékesnek érezhessem magam.

Sosem tudhatod, hogy kivel találkozol. Amikor manipulatív szándék által vezérelve elkezdesz valamilyen trükköt használni, nem tudhatod, hogy később ebből a lányból lesz-e a gyermekeid anyja, és azzal kell tükörbe nézned, hogy az ismerkedésetekkor így bántál vele (akár tetszett neki, akár nem).

Nem azt mondom, hogy ne használj PUA módszereket. Azt mondom, hogy az indíttatásod legyen tiszta. Azt mondom, hogy érezd magad teljesnek, értékesnek, legyen benned szeretet. És ha egy ilyen állapotban eszedbe jut, hogy poén lenne egy rutint ellőni, akkor csináld. De sose akarj manipulálni.

 

5. Birtokolni akarod, hogy biztonságban tudd az érzéseid.

Volt már veled olyan, hogy komolyan megtetszett egy csaj, és félni kezdtél, hogy összetöri a szíved? Elkezdtél érzéseket táplálni iránta, aztán elnyomtad, hogy biztonságban érezd magad? Valójában sosem birtokolhatsz egy másik személyt. Attól, hogy kapcsolatban vagytok, ugyanúgy elhagyhat, megbánthat, vagy történhet akármi. A biztonságot sosem kaphatod meg kívülről, mert az benned van. Azt akkor érezheted, hogyha megengeded magadnak, hogy érezzed.

Sosem tudhatod, hogy összetöri-e a szíved. Talán össze fogja. De ettől ne szarj be! Elképesztő dolgokat élhetsz át, hogyha kockáztatod, hogy sebezhető legyél.

 

6. Úgy közeledsz feléjük, hogy belül azt várod, hogy kitöltik a benned lévő hiányt.

Valójában teljes vagy akármi történjék is. Ha vonzódsz is hozzá, ha szeretetet, vagy szerelmet érzel iránta, akkor is teljes vagy önmagadban. Minden boldogság, szeretet, és szexuális energia itt van benned. Ha ezt mástól várod, akkor csak áltatod magad, hisz csak magadtól kaphatod meg. Amikor egy másik ember „adja” meg nekünk a szeretetet, akkor valójában annyi történik, hogy az ő társaságában megengedjük magunknak, hogy érezzük a szeretet érzését.

Akkor pedig miért ne engednéd meg magadnak már most?

 

7. Azonosítod magad egy szereppel

Ha azonosulsz a szereppel, hogy te vagy a Jófiú, az áldozat, a csajozógép, az álompasi, akkor megintcsak kiszúrsz magaddal. Mert te nem egy szerep vagy, hanem sokkal több annál. A színjáték fárasztó, és elég sok mellékhatása lehet. Nem az vagy, amit mondasz magadról, hanem az, aki ezt átéli.

 

8. A lányt azonosítod valamivel

Ez a csaj egy vállalkozó. Milyen király! Sőt, fejleszti magát, sikeres, jár kondiba, tréningekre, pont olyan, mint én! A pasik facebookon csorgatják a nyálukat neki, á, akkor biztos elérhetetlen.

Ő is ember. Ha azonosítod őt a nagy melleivel, a szexi fenekével, a sikereivel, a lájkjai számával, akkor megvakítod magad. Nem látod meg mögötte az embert, és így nem is tudsz vele úgy bánni, mint igazi emberrel. Piedesztálra emeled, magadat pedig értéktelenebbnek érezheted magad.

Holott két ember közül ki az értékesebb?

Mindkettő.

 

9. Feltételhez kötve szereted

Csak akkor szereted, ha kedves, szexi, ki van sminkelve, vagy jól viselkedik. Ha hisztizik, vagy gáz dolgokat csinál, akkor már nem. Itt kegyetlenül el tudod szúrni. Tanuld meg, mi az a feltétel nélküli szeretet.

 

10. Jófiúként viselkedsz

Előbbre helyezed őt a saját életedben, mint magadat. Mindent meg akarsz adni neki a saját jóléted rovására. Boldoggá akarod tenni őt, de magadat kevésbé teszed azzá. Nem húzod meg a határokat. Nem viselkedsz férfiként. Nem szereted magad és tőle várod el, hogy szeressen magad helyett is. Ő életed értelme vagy elsődleges célja. Erről szól a könyv, ha még nem olvastad, tedd meg most!

 

11. Azt gondolod, hogyha valami baja van, akkor azt majd elmondja

Ez már a kapcsolatban aktuális, nem az ismerkedésnél, ha egy csajon látod, hogy valami bántja, sose várd, hogy majd elmondja! Hajlamosak rá, hogy azt mondják rá, hogy nincs semmi baj, és fél óráig kell őket kérdezgetni, ameddig kritizálnak téged, hogy miért nem hagyod őket békén, mire kimondják, hogy mi bántja őket. Tony Robbins szavaival élve igen, egy „nyomozóvá” kell válnod. :)

email

Szólj hozzá Te is